Неустрашиве – Као и све слободне дјевојке
Неустрашиве – Као и све слободне дјевојке
Неустрашиве – Као и све слободне дјевојке

Неустрашиве – Као и све слободне дјевојке

Тања Шљивар

Неустрашиве – као и све слободне дјевојке

Дојчес театар Берлин (Немачка)

 

Режија: САЛОМЕ ДАСТМАЛХИ

Сценографија и костим: ПАУЛА ВЕЛМАН

Драматургија: БИРГИТ ЛЕНГЕРС

Кореографија: НИЛУФАР ШАХИСАВАНДИ

 

Улоге

Ана: ПЕТЕР ШТЕДЕН

Ена: ЕРЕН ГИНДАР

Ина: ЛИВИЈА МАРЛЕНЕ ВОЛФ

Она: МАРТЕ МИЛЕР-ЛИТКЕН

Уна: КЕНОА НОРТ-ХАРДЕР

Леа: ЕМИ БИТЕР

Миа: БРУНО ЛИБЛЕР

 

Представа траје 1 сат и 30 минута

 

 

 

Детаљи представе